Prve stopničke v letu 2014 za AD Bled na “Mednarodnem mitingu v Slovenski Bistrici”

Prve stopničke v letu 2014 za AD Bled na “Mednarodnem mitingu v Slovenski Bistrici”
Atletinje in atleti ATLETSKEGA DRUŠTVA BLED so v nedeljo, 19. 1. 2014, odprli atletsko tekmovalno sezono v letu 2014. Udeležili so se “Mednarodnega mitinga v dvorani” v Slovenski Bistrici, v organizaciji domačega atletskega društva.
 
Atletinja Maja Pristavec je v svoji paradni disciplini 60m/ovire z odličnim tekom v kategoriji članice osvojila 2. mesto in tako že v prvi tekmi stopila na stopničke. Atletu Mitji Nučič je zelo dobro uspel tek na 60m/člani in se z devetim časom prebil v “B” finale. V malem finalu je svoj čas iz predteka že izboljšal, kar je dobra napoved za nadaljevanje atletske sezone.
 
Atletinje Tajda Rehberger, Maja Pristavec in Urša Lešnjak so nastopile v teku na 60m/članice in se uvrstile v “zlato” sredino tekmovalk. Vsi rezultati so razvidni na straneh AZS.
 
Vsi atleti AD Bled so v zimskem času na štadionu na Bledu pridno in vestno trenirali, dobra forma pa se je takoj pokazala na mednarodnem mitingu.
 
Vsem atletinjam in atletu čestitamo za dosežene rezultate in z nestrpnostjo pričakujemo prihajajočo atletsko sezono 2014. 
 
Športni pozdrav! 
                        AD Bled 

Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja