Vadba za odrasle ali rekreacija

Današnji ritem življenja je vedno hitrejši. Odrasli hitijo na vse strani s takšnim ali drugačnim namenom. Vse več prebivalstva pa med tem pozabi na svoje zdravje, druženje s prijatelji in sprostitev, ki jo vsak izmed nas potrebuje. Naš življenjski slog zahteva čedalje bolj sedeče položaje, zato se je potreba po rekreaciji povečala. S takšnim načinom življenja človek nalaga negativno energijo v svoje telo. Prav zaradi tega bi se morali odrasli udeležiti rekreativne vadbi in umiriti svoje telo, ter pozabiti na vsakodnevne skrbi. Na rekreacijo, igro in zabavo po navadi pomislimo ob koncih tedna, med dopustom ali počitnicami. Z vadbo odrasli krepijo mišični sistem, kar je zelo dobro predvsem za kasnejša leta, saj takšni ljudje po navadi nimajo toliko težav s hrbtenico, koleni, ipd. Prav tako vadba krepi kardiovaskularni sistem. Z rekreativno vadbo močno
vplivamo na delovanje srca in ožilja. Poleg vsega naštetega pa seveda največ šteje zadovoljstvo in druženje s prijatelji.

Zaradi naštetih stvari smo se v atletskem društvu Bled odločili, da ustanovimo športno rekreativno sekcijo BLED – REKREACIJA in vam omogočamo vodeno vadbo, ki zadovolji telo in duha tudi med celotnim letom. V rekreativen program se lahko vključi vsak posameznik, družina, začetnik ali rekreativni športnik. Naš program bo primeren prav za vsakega izmed nas. Skozi vadbo bomo spoznali kako se pravilno začeti ukvarjati s športom, kako nadaljevati, za kaj so različne vaje koristne. Cilj vdabe je seveda izboljšati splošno kondicijo in povečati zmogljivost posameznika. Naj omenim še, da se naj popolni začetniki ne ustrašijo, saj bo vadba primerna za vse starosti in prav za vsakega. Prav tako se vadbe lahko udeleži celotna družina.

Vadbo bo potekala v športnem parku, kjer bo potekala skozi atletsko abecedo in pravilen tek . Udeleževali se bomo od pohodov v hribe do rekreativnih tekov. Vsega tega v državi ni malo , saj je urnik rekreativnih tekmovanj , srečanj natrpan , pester in zanimiv.

Za vse ostale informacije, vprašanja lahko pokličete kontaktno osebo ;

Robert Bogožalec ; 041 295 136 ali pišete na email ; robert.bogo@gmail.com

                                                           Pristopna izjava



Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja