2. Brooksov tek okoli jezera

Na drugem teku okoli jezera, ki ga je izvedel Ad Bled z glavnim pokroviteljem tekaške opreme Brooks je bilo videti, da močne volje tekačem ne more vzeti nihče.

Na štartno ciljno ravnino se je to leto podalo največje število tekačev do sedaj v vseh štirih razpisanih kategorijah. Velikonočni prazniki so nam tokrat pomagali s prijaznim vremenom in prijetnim vzdušjem, saj se je zima dokončno poslovila in dala priložnost pomladi, da se izkaže.

Izkazali so se tudi vsi nastopajoči z obilico dobre volje, veselja in seveda tekmovalnosti. Tek je bil dober pokazatelj trenutne pripravljenosti tekačev, ki so svojo formo lovili preko zime.

Pri ženskah do 19 let je prvo mesto osvojila perspektivna mlada Blejka Polanec Alja – smučarski tekaški klub Gorje, od 20 let do 30 let ta hip najboljša Slovenjska atletinja na srednjih razdaljah Maruša Mišmaš – AD Mass, od 40 let do 59 let Klinar Anica – Bled, od 60 let in starejše pa Jerman Ana – Kranj.

Pri moških do 19 let je prvo mesto dosegel atlet kranjskega Triglava Marš Domen, od 20 let do 39 let Lokar Nejc – ŠD Nanos, od 40 let do 59 let Strnad Simon – ŠD Nanos, od 60 let in starejši Krempl Marijan – Ak Kranj. Vsi rezultati so objavljeni na spletni strani Ad Bled in na spletni strani AZS ( atletska zveza Slovenije ).

Pohvaliti je potrebno prireditelja Ad Bled, rekreativno skupino – Rekreacija Bled, Timing Mojstr ana in vse ostale, ki so nesebično pomagali, da je tekmovanje potekalo tekoče in brez napak.

FOTOGALERIJA …….in še na sorodni povezavi           REZULTATI


Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja