AD Bled na “Prvenstvu Slovenije 2015 v posamičnem in ekipnem mnogoboju v dvorani”

Atlet ATLETSKEGA DRUŠTVA BLED Žiga Lešnjak se je na prvo februarsko nedeljo 2015 udeležil “Prvenstva Slovenije v posamičnem in ekipnem mnogoboju v dvorani za U14”. Prvenstvo Slovenije v mnogoboju je potekalo v dvorani v Športnem parku Ljubljana, v organizaciji domačega atletskega društva AD Mass Ljubljana.

Pionir U14 Žiga je svoj nastop v mnogoboju pričel s tekom na 60m, v katerem je s časom 8.68s dosegel osebni rekord in zasedel 6. mesto. Sledilo je suvanje 3-kg težke žoge, katero je sunil preko sedmih metrov. V skoku v daljino je s preskočenimi 421cm izenačil osebni rekord. Za zaključek mnogoboja je sledil tek na 600m. Žiga je tekel v tretji skupini in s časom 1:54,62 zasedel v teku 7. mesto. Omeniti je potrebno veliko željo po tekmovanju, saj je Žiga zadnji dve disciplini tekmoval z zvitim palcem (bolečina je bila kar huda, ja!), pri tem pa se je izkazala tudi zdravniška služba na tekmovališču.

Pionir U14 Žiga je skupno dosegel 1715 točk in zasedel odlično 11. mesto.

Žigu čestitamo za odličen in požrtvovalen nastop na mnogoboju v dvorani ter mu želimo čim prejšnje okrevanje in vrnitev na atletsko stezo.

Športni pozdrav!

                                Jure Lešnjak, AD Bled

                                                                                                            Žiga Lešnjak (arhiv)
                                                                                                           


Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja