Atleti AD Bled nastopili na mednarodnem mitingu v Ljubljani

 Atletinje in atleti ATLETSKEGA DRUŠTVA BLED so v soboto, 10. 1. 2015, odlično nastopili na mednarodnem atletskem mitingu v Ljubljani. Atletski miting je potekal v dvorani v Šiški, v organizaciji Atletskega kluba Olimpija.

“Barve” AD Bled so zastopali Katarina Gradnik, Nina Lukanc, Urša Lešnjak, Jon Štular, Jakob Grilc in Žan Žiga Lešnjak. V svojih atletskih nastopih so pokazali dobro pripravljenost, za kar so pridno in vestno trenirali v “zimskem času” na še ne  dokončanem, obnovljenem štadionu na Bledu. Lahko rečemo, da so razmere za treniranje skoraj nemogoče (manjka 30 metrov tartana), vendar upanje v AD Bled ostaja.

Prav vsi tekmovalci AD Bled so izboljšali svoje osebne rekorde, kar je spodbudno za nadaljevanje zimske sezone atletskih tekmovanj v mesecu januarju in februarju 2015. Izpostaviti je potrebno odličen tek na 60m, kategorija članice, Nine Lukanc (U16), s katerim se uvrstila v “C” finale, med pionirji U14 pa sta Katarina Gradnik in Žan Žiga Lešnjak v skoku v daljino zasedla 4. mesti.

Vsem nastopajočim čestitamo za osebne rekorde in odlične nastope!

Športni pozdrav!

                                Jure Lešnjak, AD Bled


Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja