Atletinje AD Bled na “Indoor Classic Vienna 2014” na Dunaju

Atletinje AD Bled na “Indoor Classic Vienna 2014” na Dunaju
 
 
Navdušene in pogumne atletinje Atletskega društva Bled so se v torek, 28. 1. 2014, udeležile tradicionalnega mednarodnega atletskega mitinga “Indoor Classic Vienna 2014” na Dunaju (Avstrija). Na tekmovanju so nastopale atletinje in atleti iz celega sveta, celo iz Južne Afriške Republike.  
 
Maja Pristavec, Tajda Rehberger, Nika Pristavec in Urša Lešnjak so v torek vstale malo bolj zgodaj, kar ni v njihovi navadi. Odhod kombija je trener Robert v spremstvu Timoteja nastavil na četrto uro zjutraj. Pot je “atletsko odpravo” vodila skozi karavanški predor in po avtocesti do Dunaja. 
 
Na Dunaju je isti dan potekalo državno prvenstvo Slovenije v krožnih tekih v dvorani. Prvenstva Slovenije, ki je potekalo v dopoldanskem času, se je udeležila Nika Pristavec.
 
Maja, Tajda in Urša so se med Prvenstvom Slovenije pridno ogrevale in nestrpno čakale na svoj mednarodni nastop v teku na 60m.
 
Organizator mednarodnega mitinga “Indoor Classic” je letos presenetil vse navdušence atletike in omogočil prenos tekmovanja preko elektronskih medijev. Tako smo domači in ljubitelji atletike v živo spremljali tekmovanje v športni dvorani kar iz domačega naslonjača. Super!
 
Vse atletinje AD Bled so zelo dobro opravile svoj nastop in dosegle najboljše letošnje rezultate. Bile so navdušene nad tekmovanjem in vzdušjem v dvorani, tako da komaj čakajo novih tekmovanj na najvišji mednarodni ravni.
 
Vsi doseženi rezultati so razvidni na znanih internetnih straneh – stran AZS.  
 
Vsem nastopajočim čestitamo za dosežene rezultate!
 unnamed 2
 
Športni pozdrav!
 
                        AD Bled – Jure
 
 

Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja