Odličen nastop AD Bled na Prvenstvu Slovenije v dvorani – U14 v Slovenski Bistrici

Odličen nastop AD Bled na Prvenstvu Slovenije v dvorani – U14 v Slovenski Bistrici
 
Atleta ATLETSKEGA DRUŠTVA BLED – Jon Štular in Žan Žiga Lešnjak – sta se v nedeljo, 19. 1. 2014, udeležila Prvenstva Slovenije v dvorani za pionirje/pionirke U14 v Slovenski Bistrici. 
 
Mlada atleta sta pridno trenirala v zimskem pripravljalnem času na štadionu na Bledu, kar se je pokazalo tudi pri rezultatih in doseženih mestih. Oba atleta sta izboljšala osebne rekorde, kar je pohvalno in spodbudno za nadaljnja tekmovanja.
 
V Slovenski Bistrici je bilo prvo atletsko tekmovanje za U14 v letu 2014 in AD Bled ima že državnega prvaka.
 
Jon Štular (l.2001) je z dvema odličnima nastopoma kar dvakrat stopil na stopničke za zmagovalce. V skoku v daljino je z doseženimi 570 cm prepričljivo premagal konkurenco in le 14 cm mu je zmanjkalo do novega državnega rekorda v skoku v daljino v dvorani. V teku na 60m se je v predteku gladko uvrstil veliki finale, kjer je s tekom pod mejo 8 sekund zasedel odlično drugo mesto. Žan Žiga Lešnjak (l.2002) je izboljšal osebna rekorda v teku na 60m in skoku v daljino ter se uvrstil v zlato sredino nastopajočih atletov.
 
Jonu in Žan Žigu čestitamo za odlične nastope v Slovenski Bistrici ter nestrpno pričakujemo naslednje atletsko tekmovanje!
 
 
Športni pozdrav!
 
                        AD Bled 
 

Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja