Sprejem Atleta AD Bled pri predsedniku republike Slovenije

“Nihče se ne rodi kot šampion, ampak le in zgolj kot človek, zato se je za cilje potrebno boriti in trdo delati ne glede na stotine ovir, ki se pojavijo na poti,” je na srečanju z mladimi slovenskimi atleti na Bledu dejal devetinštiridesetletni Sergej Bubka, šestkratni svetovni prvak v skoku s palico.

Sprejema na Bledu, 8. 11. 2013, v Hotelu Toplice se je iz Atletskega društva Bled udeležil Jon Štular, ki je dobil osebno povabilo Atletske zveze Slovenije kot perspektiven in nadarjen atlet. V enournem klepetu z olimpijskim prvakom iz Rusije se je Jon srečal tudi z našim olimpijskim prvakom Kozmus Primožem, ki je mladim športnikom sporočil, da je zelo pomembno načelo, da ne smeš zamuditi treninga in drugih pomembnih dolžnosti ter da zamujenega treninga naslednji dan ne moreš več nadoknaditi.

V nadaljevanju srečanja je predsednik Republike Slovenije, g. Pahor Borut, presenetil šesterico mladih, katerim je podelil priznanja najboljšim trem pionirkam in pionirjem v letu 2013. Jon je izkoristil priložnost in spregovoril nekaj besed s predsednikom ter se z njim  tudi slikal.

V AD Bled smo veseli, da je tudi krovna atletska organizacija opazila strokovno delo v AD Bled, kar je vsekakor priznanje in spodbuda za nadaljnje delo z mladimi.

 Športni pozdrav!  

 

                  AD Bled

 


 


Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja