Atletski miting Šentjur 20. 4. 2024

Atletska tekmovanja na prostem so od sredine meseca aprila že v polnem razmahu. V soboto, 20. 4 so bili tako na sporedu kar  trije atletski mitingi . To se  do sedaj še ni zgodilo. Natrpan urnik in hitenje za izvedbo vsega je krivo za  gnečo v urniku atletskih predstav. 

Glede na spored disciplin so se atleti Ad. Bled odločili za Šentjur pri Celju. Odločitev je bila pravilna saj so bili rezultati odlični.

Jernej in Lan sta tekla na 100 in 300m v članski konkurenci. Presegla sta prejšnja rezultata in tako izpolnila cilj.

Neža in Nikolina   sta  tekli  na 60 in 300m.  Zoja, Izza  in  Tinkara so  tekmovale na 60m. Vse atletinje so si pritekle svoje osebne rekorde. 

Andrej in Jakob sta na razdalji 60m prav tako postavila svoja najboljša rezultata V daljinskem skoku sta si oba priskakala daljavo preko petih metrov. Dosegla prvo in tretje mesto. Torej tudi v skoku v daljino osebni rekord. 

Izabela si je priskakala prvo mesto v skoku v daljino. Na 300m pa pritekla svoj najboljši rezultat. 

Pia je rahlem nalivu zmagala v teku na 60m. V teku na 300m pa tekla pod 44 sekundami. Velja povedati, da je tekla v starejši starostni skupini,  kar da še večjo  veljavo njenemu rezultatu na 300m. 

Ta tekmovalni dan si bomo zapomnili po uspešnosti. Dobro delo in pridnost mladih športnikov je enostaven recept za dobro voljo vseh. 

Velja pohvaliti atletsko društvo Šentjur za odlično organizacijo in izvedbo tekmovanja. 


Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja