Tolmin, atletski miting

V soboto, 7. oktobra  je v Tolminu potekal tradicionalni atletski miting. Praznik atletike je potekal na prenovljenem stadionu Brajda,  pod organizacijo Atletskega društva Posočje. Ob bogatem spremljevalnem programu je nastopilo 269 atletov iz Slovenije in sosednjih držav. Med njimi tudi sedem atletov z Bleda. Atleti so se po kategorijah pomerili v kratkih in dolgih tekih, metu kopja, skoku s palico, skoku v višino in skoku v daljino.  

Da je tekmovanje potekalo po zastavljenem programu je skrbelo 21 domačih atletskih sodnikov in 24 pomočnikov na in ob stadionu. Atletsko društvo Posočje se zahvaljuje tudi vsem ostalim, ki so s svojim doprinosom pripomogli uspešno izpeljati letošnji 5. Miting Tolmin.

Samo kratko potovanje do Mosta na Soči z avtovlakom iz Bohinjske Bistrice je bilo za vse nas prvič, prijetno in nekaj posebnega. Do Tolmina pa s kombijem  prispeli v slabih 15. minutah. Torej to res zadnje tekmovanje v letu 2023, si bomo zapomnili po poti, toplem vremenu, dobro organiziranem tekmovanju, prijetnem vzdušju v samem mestu Tolmin, na stadionu in uspešnem nastopu vseh naših atletov.

Vsem vse čestitke AD. Bled


Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja