MITING “ZVEZDE PRIHODNOSTI – BLED, 2023” in otvoritev atletske steze

V lepi in sončni nedelji 3. 9. 2023 se je odvil naš tradicionalni atletski miting ZVEZDE PRIHODNOSTI. Še večjo veljavo in pomembnost trenutku je dala svečana otvoritev prenovljene atletske steze. Otvoritev je postregla z govorom župana, direktorja AZS, direktorjem podjetja, ki je stadion prenovila, predstavnikom atletskega kluba in vložkom plesalke na drogu. Torej vse skupaj od organizacije, otvoritve in samega tekmovanja je potekalo brezhibno. Število atletov je preseglo vsa pričakovanja. To pomeni, da je naš Bled za šport še vedno zelo vabljiva destinacija.

Za ta dogodek gre torej zahvala županu občine Bled, občini, občinski ekipi, ki je vodila projekt od pridobivanja sredstev do same izvedbe, te res dobre in kvalitetne prenove atletske steze. Ne gre pozabiti izvajalca, ki je posredno povezan s tem, da smo na Bledu dobili lep, kvaliteten športni objekt, namenjen uporabi za trening in rekreacijo.

Omeniti in pohvaliti  je potrebno krajevno skupnost Bled. Njena pomoč pri komunikaciji med atletskim društvom, občino in ostalim JE  in pomeni veliko.  Naše atletsko društvo Bled se ob tej priliki zahvaljuje krajevni skupnosti za  donacijo kremnih rezin. Na ta račun so se lahko vsi atleti, njihovi  spremljevalci in vsi, ki smo organizirali ta uspel dogodek posladkali s to lokalno dobroto. 

AD Bled, Robert, se zahvaljujem vsem!


Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja