MEDNARODNI ATLETSKI MITING MLADIH “KRANJ 2022” – MEMORIAL VUČKO

V soboto, 4. 6. 2022 se je v Kranju na prenovljenem atletskem stadionu ponovno odvil v velikem in uspešno izveden slogu, mednarodni atletski miting memorial Vučko. Številčna udeležba preko 900 atletov, sončno in vroče vreme je bilo že na začetku pokazatelj, da bo tekmovanje kakovostno z vidika rezultatov in organizacije.

Naši atleti; Bevc Kocjan Vid, Kenda Andrej, Lah Leon, Pogačar Jakob, Pogačar Tadej, Bečaj Žan, Habjan Neža, Markelj Brina, Palhartinger Izabela, Pogačar Tinkara, Rižmarič Hladnik Neža, Šepič Pija, so v kategorijah od U10 pa vse do U16 dosegli izvrstne rezultate, osebne rekorde in mesta na zmagovalnem odru.

Tako so Žan, Tadej in Leon v starostni skupini U10 prvič okusili, spoznali občutke v tako obsežnem tekmovanju. Vsi trije so preskočili 3. metre v daljino in se pogumno kosali z ostalimi v teku na 60m. Zmagovalni oder si je pritekla Hladnik Neža v teku na 300m, Tinkara in Pija v tekih na 60 in 200m . Vsi ostali pa izboljšali osebne rezultate. Atletska šola Atletskega društva Bled je poznana po temu, da imajo atleti dobro tehnično znanje atletike, kar je dobro, saj se lahko le tako primerjajo z ostalimi, ki tečejo, skačejo nekoliko bolj na moč. Torej čestitke vsem mladim atletom, trenerjem Robertu, Svetlani, Evi in Emi za dobro opravljeno delo, voljo do treniranja atletike.

Ad.Bled

Lahko si ogledate rezultate in seveda foto utrinke


Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja