Delo atletskega društva

ATLETSKO DRUŠTVO BLED je bilo ustanovljeno leta 2006 kar pomeni, da smo vpisani v atletsko panožno zvezo že 14 let.

V temu dokaj dolgem obdobju, smo ekipa trenerjev in vodstvo društva s trudom in pravilnim delom poskrbeli, da se je atletika – osnova vsega športnega življenja ohranila. Preživela je v času poplave vseh mogočih vadb, pomankanja volje do osnovnega gibanja. Velik plus vsega je atletska steza, ki je osnova za dobro vadbo, za prirejanje tekmovanj in vsega kar sodi zraven.

Kakor vsako leto smo tudi že v letu 2020 organizirali občni zbor. Obisk je bil zadovoljivo velik. To veseli in je pokazatelj skupaj z rezultati (ki jih dosegajo naši atleti), da smo na dobri poti ohranitve te športne panoge na Bledu.

Treningi v zimskem času potekajo zunaj (letos imamo srečo z vremenom), v OŠ. Bled in organizirano nekje 4x v mesecu v atletski dvorani v Ljubljani. Brez slednjega skoraj ni mogoče (ogrevana dvorana, trening maksimalne hitrosti, soka v daljino in še marsikaj). Torej pohvala velika za atlete, njihovo prizadevnost in odlične rezultate tudi glede na pogoje treninga. 

Ad.Bled bo v novem letu v mesecu aprilu in septembru ponovno organiziral atletski tekmovanji, kar je majhen del urnika vseh tekmovanj v letu. Za delo in prizadevnost trenerjev in atletov ni skrbi. Težko vsi pričakujemo obdobje toplejšega vremena in začetek tekmovanj na prostem.

VABLJENI V ATLETSKO DRUŠTVO BLED.


Objavljeno

od

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja