Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

Odličen nastop AD Bled na mitingu »Jernejevo 2013«

 

 

Atletinje in atleti Atletskega društva Bled so se v sredo, 21. 8. 2013, udeležili atletskega mitinga »Jernejevo 2013«, v Šentjerneju.

 

Po napornih treningih v času poletnih počitnic so se pričela atletska tekmovanja »v drugem delu športne sezone 2013«. Pred pomembnejšimi tekmami je vedno dobro preveriti pripravljenost in trenutno formo, kar je bilo možno na mitingu v Šentjerneju. Doseženi rezultati so nam pokazali, da smo na pravi poti in da lahko v jesenskem delu sezone pričakujemo odlične rezultate.

 

V Šentjerneju sta nastopili dve atletinji in štirje alteti AD Bled. V svojih nastopih so trikrat stopili na stopničke za zmagovalce ter dosegli:

- Pristavec Maja – 2. mesto daljina, 5. mesto 100m,

- Nučič Mitja – 2. mesto 100m,

- Štular Jon – 2. mesto 60m,

Lešnjak Urša – 4. mesto 60m,

- Lešnjak Žan Žiga – 4. mesto 60m in

- Kudič Elvis – 5. mesto 100m.

 

Za dosežene rezultate in odlične nastope atletom čestitamo!

 IMG 1994

 

 

Športni pozdrav!

 

 

                                              AD Bled