Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

Vedno je na Bledu prijetno tekmovati ob dejstvu, da stadion za atletiko leži v najlepšem okolju v Sloveniji.

Atletsko društvo Bled je v sodelovanju z sodniki z Bleda z merilci časa z Maribora ( Protime Maribor ) pripravilo 23.8. 2020 pravo atletsko doživetje, ki je trajalo od 9h pa vse do 14h. Kljub počitnicam je bila udeležba atletov od U14 pa do članov velika, dobro zasedena in temu so bili primerni tudi rezultati. Naši atleti so ponovno prikazali dobre predstave. (prikazane so na naši spletni strani in na strani AZS). Celotna sezona je neobičajna in “ zapletena “ za vse atlete, saj je že zelo poznani virus močno posegel v urnik tekmovanj in v trenažni sistem. Do konca sezone nas čaka še nekaj atletskega doživetja.

September bo tako še pester, vznemirljiv in močno začinjen z atletiko v celotni Sloveniji. Ad.Bled

Štartna lista

Rezultati

Komentarji   
0 # bledmarušamohar 03:56 21-09-2020
Čestitke za izvedbo!
Odgovori