Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

V prijetnem, sončnem in sproščenem jesenskemu dnevu je na domačem atletskem stadionu na Bledu 12.10 2019 potekal mednarodni atletski miting. Kakor vedno, smo tudi letos gostili mlade atlete iz celotne Slovenije in tokrat tudi iz Bosne. Vsako leto je na območju naše države vedno več podobnih atletskih tekmovanj. Zgodi se, da je lahko na isti dan prijavljenih več atletskih tekmovanj. Tako je bilo tudi tokrat. Zato, je kar velik zalogaj organizacija takega ali podobnega športnega dogodka. Kljub temu je tekmovanje bilo dobro obiskano, odlično organizirano. Blejski atleti so dosegli ponovno veliko uvrstitev na zmagovalni oder zato, POHVALA VSEM za dobre rezultate.

Posebej pa gre izpostaviti vse ostale, brez katerih tako tekmovanje ne bi bilo možno izvesti. Blejska sodniška ekipa, kateri je poveljevala Lilijana Pretnar je svoje delo opravila resnično dobro, potem vsi ostali na sami stezi in ob njej, ki so skrbeli za nemoteno tekmovanje. Posebna pohvala gre časomerilcem Timing Mojstrana, ki so zapleteno delo opravili vrhunsko. Torej, to je bilo zadnje tekmovanje v letošnjem letu. Ponovno se na našem atletskem tekmovanju vidimo 11. 4 in 10. 10 2020.

Galerija fotografij in rezultati so na spletni strani Ad.Bled

 

REZULTATI daljina 

REZULTATI tek

FOTO