Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

AK Šentjernej je v okviru prireditev ob občinskem prazniku in pripravil atletski miting za vse kategorije. Tokrat je miting potekal v in sončnem in ne preveč vročem vremenu.

Atlete je sicer malce motil veter, a so se razmeram hitro prilagodili. Mitinga se je udeležilo več kot 250 atletov iz več kot 35 klubov in šol Slovenije, BIH, Hrvaške in Srbije.

Najboljši po disciplinah so dobili medalje z motivom Jernejevega, po kategorijah pa tudi pokale. Prireditev sta odprla župan občine Šentjernej Radko Luzar i predsednik kluba Jože Vrtačič, medalje pa so podeljevali znani atleti in atletski delavci. (Vir: www.sentjernej.si/objava/210616)

AD Bled so zastopali Timon Railič s tekom na 600m in četrtim skupnim mestom, Maks Sitar s tekom na 60m s šestim mestom, Ana Žvan s tekom na 60m in skupnim doseženim enajstim mestom, Blaž Grabnar v teku na 800m in doseženim tretjim mestom ter Jon Štular s prvim mestom v skoku v daljino.

Nastopajočim atletom čestitamo za dobre uvrstitve.

Rezultati:

Foto: