Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

​V Kranju je v soboto, 1. junija potekal 25. Mednarodni atletski miting mladih “Kranj 2019” – Vučkov memorial.

Na mitingu naši, kot vedno blesteli! Katarina Brlec je pri najmlajši kategoriji stala dvakrat na stopničkah. V skoku v daljino in v teku na 60m. Pija Šepič v starejši kategoriji in v enakih disciplinah končala tik pod vrhom in dosegla odlična končna izida.

Blaž Grabnar in Timon Railič sta prav tako blestela. V teku na 600m. je Blaž močno izboljšal svoj osebni rezultat, Timon pa poleg tega v svoji kategoriji U14 pritekel do 3. mesta.

Z razdaljo 100m v kategoriji U16 je Ana Žvan opravila dobro in odtekla svoj najboljši čas. Prav tako, pa Suzi Grilc U14 v skoku v daljino in v teku na 60m. Velja pohvaliti prireditelja AK. Triglav Kranj, ki je ponovno organiziral in izvedel brez napak največji in poleg tega najbolj množično obiskano atletsko tekmovanje v Sloveniji.

Ne gre pozabiti sodnikov našega društva, ki so dodali svoj prispevek k temu, da je tekmovanje uspelo v vseh pogledih.

Rezultati in fotografije so na spletni strani AD.Bled.


Torej pohvale vsem atletom Ad.Bled za dosežene rezultate.