Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

V četrtek 18. 4. 2019 je v Kranju od 16h dalje potekalo atletsko tekmovanje za Zlato ligo Gorenjske. Pokazatelj kvalitetnega tekmovanja je bil množičen obisk najmlajših atletov, med katerimi so bili v močni zasedbi tudi atleti Ad.Bled.

Teki, skoki in meti so se odvijali v dokaj toplem in sončnem vremenu. Razpoloženje je bilo na koncu ponovno veselo v naši sredini glede na to. da so Blejski atleti znova prikazali veliko znanja v atletiki in dosegli mesta na stopničkah. Rezultati tekmovanja si lahko ogledate na tej povezavi.

Vsem atletom društva čestitamo za dosežene rezultate.