Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

OTVORITVENI ATLETSKI MITING  BLED

Na Bledu je v soboto 13. 4. 2019 v hladnem in oblačnem vremenu potekal tradicionalni atletski miting za mlajše kategorije.

Tekmovalo je preko 160 atletov iz številnih Slovenskih atletskih društev. Tudi naši atleti AD. Bled, so se v velikem številu udeležili tekmovanja, prikazali svoj nesporen talent, dosegli dobre rezultate, zmage in osebne rekorde.

Prireditev potekala brez težav, kar gre zahvala vsem prostovoljcem, ki so resnično dobro opravili svoje delo. Prav tako domačim atletskim sodnikom. Kvalitetno so sodili na svojih atletskih disciplinah.

Da so rezultati bili takoj na ogled, je poskrbel Protime Maribor. Naš vsakoletni časomerilec…

Zahvala gre prav vsem, da je prireditev tudi tokrat uspela in vidimo se zopet jeseni, na atletskem mitingu ZVEZDE PRIHODNOSTI.