Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

V soboto 19.1.2019 je pod okriljem organizacije Tekaškega društva Savinjčan, v Športnem centru Žalec, potekal 2. Branetov sprint kros – tekaško tekmovanje v spomin na atletskega trenerja Branka Strožerja, ki je v zadnjih letih deloval tudi v Žalcu in z mladimi atleti dosegal izvrstne rezultate.

Kros je potekal po pravilih, kot jih poznamo pri smučarskih tekih – sprintih, in sicer tako, da so vsi tekmovalci tekli najprej posamezno kvalifikacije, na podlagi rezultatov pa so se tvorile skupine, ki so se podale v izločilne boje.

Dolžina kroga je merila 750m, tisti, ki so si pretekli finale, pa so se morali na start podati kar štirikrat. Na štartu se je v razmeroma zimskih razmerah zbralo 55 teka željnih tekačev in tekačic, med njimi pa so bila tudi znana imena v Slovenski atletiki, ki se udeležujejo tekaških disciplin tako v moški kot tudi v ženski kategoriji.

Atlet Ad. Bled, Marušič Furtula Aleksej je v svoji kategoriji dosegel tretje mesto. Iskrene čestitke.