Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

V soboto 9. 6. 2018 je Kranj gostil najboljše mlade atlete iz celotne Slovenije in tudi širše. Mednarodni atletski miting v spomin priznanega trenerja » Vučkota » je ponovno postregel z množičnim obiskom, dobrimi rezultati, lepim, sončnim vremenom in organizacijo, ki jo je izpeljal brez napak domači atletski klub Triglav Kranj. Med mnogimi sodniki, ki jih tako tekmovanje potrebuje, so delili pravico udeleženi tudi sodniki Ad Bled. Polanec Bernard, Liljana Pretnar, Suzana Horvat in Darja Kavčič. Atleti Ad Bled; Pija Šepič (60m , daljina z mesta), Inja Polanec (60m, daljina cona), Črv Jernej (60m , daljina cona), Max Sitar (100m), Blaž Grabnar in Aleksej Furtula Marušič (600m) in Jon Štular (daljina) so tekmovali dobro, če že ne odlično, saj so ponovno dosegli svoje najboljše rezultate in prikazali veliko znanja in dobre predstave.

Vsem zgoraj navedenim pohvale.

 FOTO     REZULTATI