Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

V sredo 6.6.2018 je v Žalcu v vročem vremenu potekalo DP. v atletiki za OŠ. Katarina Gradnik, ki je atletinja Ad Bled in obiskuje OŠ Bled je državnemu klubskemu naslovu za mlajše mladinke v skoku v daljino dodala še državni naslov za OŠ,  prav tako v skoku v daljino. Skočila je do » dolgih » 5,72 cm. Aleksej Furtula Marušič prav tako član Ad Bled, je v teku na 1000m z velikim pogumom izboljšal svoj rezultat in pritekel do 6. mesta. Maks Sitar (Ad Bled) je za svoje prvo leto v atletiki dobro tekel v kvalifikacijah teka na 300m. Krašovec Zala je s preskočenimi 148 cm v višino dosegla dobro 8. mesto.

Ženska štafeta 4x 100m ( Špela Capuder, Krašovec Zala, Omovšek Lana in Gradnik Katarina) je v napetem štafetnem teku dosegla odlično 4. mesto.

 

Vsem Iskrene čestitke!

  Aja, če hočte kakšno fotografijo pogledat morate kliknit na tega možica!