Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

 

V Kranju je 13.4.2018 potekala prva Zlata liga Gorenjske v letu 2018 To je množično tekmovanje za najmlajše atlete. Pija Šepič, Medeja Ulčar, Iza Horvat, Palhartinger Izabela, Zalokar Anja so tekmovale v skoku v daljino in v teku na 60m. Pija Šepič je dosegla kar dve prvi mesti, na odru za zmagovalce pa sta stala tudi Medeja Ulčar in Furtula Marušič Aleksej, ki je tekel na 600m. Prav vsi kažejo velik talent, ki se lahko z dobrim delom in voljo uspešno razvija. Bravo vsem !!