Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

MEDNARODNI OTVORITVENI ATLETSKI MITING BLED 14.4.2018

Letos nam je vreme res naklonjeno. April, ki slovi po svoji samovolji in nepredvidljivosti je resnično pokazal svoj sončni, topli in prijazni obraz. Atletski miting za mlajše atlete je uspel s strani vremena, organizacije, tekmovalnega obiska in dobrih rezultatov domačih atletov, ki so svojili kopico medalij in dobrih rezultatov. Tekmovanje je bilo razmeroma zgodaj, saj mnogi atleti še iščejo pravo formo za kasnejša tekmovanja, ki prihajajo konec aprila in maja, junija, ki sta tradicionalno do vrha napolnjena s tekmovalnim adrenalinom. Torej, vse čestitke našim mladim atletom. Pohvaliti je potrebno sodniško službo Ad Bled in ostale, ki so pomagali, da je tekmovanje potekalo nemoteno in uspešno. Za obdelavo podatkov in rezultatov je odlično poskrbela merilna ekipa PROTIME d.o.o. iz Maribora.

Rezultati bodo tudi na spetni strani AZS.

Športni pozdrav AD BLED.

ŠTARTNA LISTA            REZULTATI