Atletski miting "ZVEZDE PRIHODNOSTI", sobota, 21. 9. 2019, vabljeni

Na praznični ponedeljek, 2.4.2018 in v prelepem sončnem vremenu, je v Veslaškem centru na Bledu potekal že peti po vrsti in tradicionalni Brooks - ov tek okoli jezera. Trasa je prav tako bila tista klasična 5,800m. Vzdušje tekmovanja, organizacija Ad Bled in dobra volja vseh tekačev je resnično bila v skladu z lepim in sončnim vremenom. Torej, zahvala in čestitke gredo prav vsem, tekmovalcem, prirediteljem, veslaškemu centru, občini Bled,  glavnemu sponzorju (športna oprema Brooks), hotelu Ribno in vsem ostalim, ki so kakorkoli pomagali pri sami prireditvi. Upamo le, da bo naslednje leto še boljše in večja udeležba samih tekačev. 

Vzdušje in dogajanje v času dogodka so zajeti na spodnji povezavi, po želji lahko "zgodbo" dopolnjujete s svojimi fotografijami.

Slikovni material  REZULTATI

   Na tej povezavi je prispevek, ki ga je pripravila ekipa Bled TV                               https://www.youtube.com/watch?v=dBAAePGgDWU

In še povezava do uradne strani Brooksovega teka

 

Komentarji   
0 # Potrčeva 8Maruša 20:27 02-04-2018
Malo nerodno je izpeljati tek s psi med sprehajalci, morda bi pomagal kakšen redar na kolesu, ki bi opozarjal na tekače in pse.
Iva Mohar
Odgovori
+1 # Lj.Maruša 08:54 03-04-2018
Tek s psi je bil enkraten, dobro organiziran in zanimiv. Pohvala organizatorjem.
Odgovori