Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

Na praznični ponedeljek, 2.4.2018 in v prelepem sončnem vremenu, je v Veslaškem centru na Bledu potekal že peti po vrsti in tradicionalni Brooks - ov tek okoli jezera. Trasa je prav tako bila tista klasična 5,800m. Vzdušje tekmovanja, organizacija Ad Bled in dobra volja vseh tekačev je resnično bila v skladu z lepim in sončnim vremenom. Torej, zahvala in čestitke gredo prav vsem, tekmovalcem, prirediteljem, veslaškemu centru, občini Bled,  glavnemu sponzorju (športna oprema Brooks), hotelu Ribno in vsem ostalim, ki so kakorkoli pomagali pri sami prireditvi. Upamo le, da bo naslednje leto še boljše in večja udeležba samih tekačev. 

Vzdušje in dogajanje v času dogodka so zajeti na spodnji povezavi, po želji lahko "zgodbo" dopolnjujete s svojimi fotografijami.

Slikovni material  REZULTATI

   Na tej povezavi je prispevek, ki ga je pripravila ekipa Bled TV                               https://www.youtube.com/watch?v=dBAAePGgDWU

In še povezava do uradne strani Brooksovega teka