Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

Ljubljana, 13, 27. Januar  in 3. Februarja 2018

Začetek dvoranske atletike v letošnjem letu  je bil otvoritveni atletski miting 13.1 . 2018, nadaljevanje je bilo 27.1.  Glede na pogoje v katerih trenirajo atleti, ki tekmujejo so pokazali dobro formo in pripravljenost, katera bo prišla bolj do izraza v pomladnih in poletnih obdobjih.

Naše mladinke (Alja Polanec, Sara Slamnik, Nina Lukanc, Katarina Gradnik) so tako uspešno nastopile na vseh mitingihdo sedaj v novem letu. Prvenstvo Slovenije U20, ki je bilo  3.2, je postreglo z dobrim rezultatom za  Lukanc Nino, ki  je tekla v finalu v teku na 60m in izboljšala osebni rezultat. Hkrati je potekal tudi mednarodni miting. Katarina Gradnik  je pokazala dobro formo in je prav tako tekla v finalu 60m in dosegla osebni rekord.