Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

Z začetkom novega šolskega leta gre počasi h koncu atletska sezona na prostem. V sredo 30.9.2017 se je v Domžalah do poznih popoldanskih ur odvijal atletski miting in bil za atlete našega društva tudi tokrat uspešen. Nina Lukanc je ponovno stala na odru za zmagovalce v teku na 100m. Tokrat je dosegla prvo mesto. Aleksej Furtula Marušič je v napetem teku na 1000m dosegel drugo mesto in močno izboljšal osebni rezultat. Eva Štempihar, Neja Vozel in Sara Slamnik pa so prav tako suvereno tekle na razdalji 100m.

Ad Bled vsem iskreno čestita.