Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

 17. Atletski miting “Jernejevo 2017” in memorial Poldeta Bučarja V sredo 23.8.2017 je v Šenjerneju na atletskem stadionu je potekal tradicionalni mednarodni atletski miting.

Udeležili so se ga tudi naši atleti Ad Bled in ponovno dosegli dobre rezultate. Sara Slamnik, Neja Vozel sta dobro tekli na 60m. Eva Štempihar je tekla na 100m. Prav tako Nina Lukanc, ki je v kategoriji mlajših mladink pritekla do tretjega mesta. Aleksej Furtula Marušič se je na 1000m dobro kosal s starejšimi tekači in dosegel dober oseben rezultat.

Ad Bled vsem atletom čestita za dobre predstave.