Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

V Domžalah 9.4.2017 je na uvodni tekmi nove atletske sezone na prostem tekmovalo 366 atletov iz cele Slovenije. Tekmovali so v tekih na razdaljah vse od 60 m do 1 milje in 1500 m ter 2000 m zapreke, skakali v daljino ter metali vortex in kladivo. Temovanja so se udeležile tudi atletinje Ad Bled; Nina Lukanc, ki je v teku na 60m v kategoriji mladink dosegla prvo mesto. Alja polanec je v isti gategoriji v teku na 300m dosegla četrto mesto. Katarina Gradnik je v kategoriji pionirk U16 in v teku na 60m dosegla tretje mesto, Sara Slamnik je v isti kategoriji in na enaki razdalji dosegla šesto mesto. Vsem puncam iskrene čestitke.