Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

AD Kladivar Celje je v soboto, 28. januarja 2017 ob 10.00 uri pripravil atletski miting in ob 11.00 uri Prvenstvo Slovenije v dvorani za pionirje in pionirke U16.

Atletskega mitinga sta se udeležili Alja Polanec in Nina Lukanc. Tekli sta na 60m. Katarina Gradnik pa je nastopila na samem državnem prvenstvu. V predtekih na 60m je izboljšala svoj osebni rezultat, kasneje nastopila v finalu in ponovno dosegla osebni rekord in bila četrta. Za tretjo uvrščeno je zaostala le za tri stotinke. V skoku v daljino pa si je v zadnjem nastopu priskočila prvo mesto 5,16m in s tem državni naslov.

Iskrene čestitke Ad Bled.

Komentarji   
0 # RE: PRVENSTVO SLOVENIJE V DVORANI ZA PIONIRJE in PIONIRKE (U16)elizabeta gradnik 14:16 31-01-2017
Bravo, Katarina!
Odgovori