Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

14. januarja 2017 so se v ljubljanski atletski dvorani v Šiški v tekih na 60m, 60m z ovirami, v skoku v daljino, troskoku, skoku v višino in s palico, prvič v novem letu pomerili atleti in atletinje iz cele Slovenije. Miting se je s teki začel s teki ob 9.30 uri. Da je bil miting še lepši, so prireditelji poskrbeli za medalje in praktična darila. Med udeleženci so bili tudi atleti našega društva in ponovno poskrbeli za dobre uvrstitve. Katarina Gradnik je v skoku v daljino v kategoriji U16 dosegla drugo mesto s preskočenimi 506 cm. Glede na pogoje za trening je to resnično presenetljiv dosežek.

Čestitke tudi vsem ostalim.

FOTO