Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

V soboto, 8. oktobra je na Bledu v hladnem in oblačenem vremenu potekalo zadnje atletsko tekmovanje na prostem v letu 2016 . Tradicionalni mednarodni atletski miting ZVEZDE PRIHODNOSTI. Vsem tekmovalcem čestitke za dosežene rezultate, njihovim spremljevalcem pa pohvala za potrpežljivost. Velik trud in dobro delo je vložil organizator AD Bled, sodniška služba Ad Bled, merilna ekipa PROTIME in seveda vsi ostali, ki so nesebično pomagali pri organizaciji mitinga. Ne gre pozabiti pomoči OBČINE BLED, donatorja ICEPEAK-a. Mnogi naši mladi atleti so sploh prvič tekmovali na takem tekmovanju in ravno njim gre še posebej čestitati, saj so veliki in močni promotorji Blejske atletike in s tem domačega društva. Torej zaključek atletske sezone se je v lepi luči odvil na Bledu. Vsem atletom našega društva še enkrat iskrene čestitke za dosežene rezultate, za dobro tekmovanje, kar je velika spodbuda za v bodoče.

Ad Bled

Štartna lista

Rezultati