Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

V soboto, 3. septembra ob 12h, je bil pričetek Ekipnega prvenstve Slovenije za mladince in mladinke, v izvedbi AD Kladivar Celje. Vsako društvo je lahko nastopilo na tekmovanju z atleti v vseh disciplinah ali pa le v posamezni disciplini po svojem izboru. V posameznih disciplinih je lahko nastopilo neomejeno število atletov in neomejeno število štafet.

Ad Bled je nastopil le s tremi atletinjami tako, da za visoko ekipno uvrstitev ni bilo možnosti. Na takem tekmovanju vsako leto prevladujejo klubi, ki imajo veliko število atletov in s tem nastope v vseh disciplinah.

Vseeno pa so na skorašnjem zaključku atletske sezone na prostem, naše tri atletinje Sara Slamnik, Nina Lukanc in Alja Polanec dobro tekmovale na 200m, 100m, 400m in ob tem tudi dobro zastopale svoje društvo.

Čestitkam se pridružuje Ad Bled.