Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

Proti koncu poletnih počitnic se vrstijo atletski mitingi in državna prvenstva v tako zgoščenem urniku, da je bilo potrebno za dobre rezultate trenirati tudi med počitnicami. Atleti Ad Bled so trenirali pridno tudi poleti tako, da so vstopili v jesensko tekmovalno obdobje dobro pripravljeni. To je razvidno iz rezultatov, ki so jih dosegli na mednarodnem atletskem mitingu 24. 8 v Šentjerneju in 27. 8 v Domžalah. Katarina Gradnik je na obeh tekmovanjih dosegla zmagi v skoku v daljino, tretje in drugo mesto v teku na 60m . Nina Lukanc si je v Domžalah pritekla tretje mesto v teku na 100m, Žiga Brodnik je dosegel tretji mestu v skoku v daljino in v teku na 60m. Alja Polanec, Sara Slamnik pa sta prav tako tekmovali uspešno in obe dosegli dobri uvrstitvi.