Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

Ljubljana, 16. januarja - dp. U14 v organizaciji Ad. Kronos. Mlada atleinja našega kluba  Katarina Gradnik  je močno premešala načrte vsem ostalim atletinjam, ki so se borile za najboljše čase v tekih in najboljše dolžine v skokih. V teku na 60m je dosegla 3. mesto in nov osebni rekord 8,34 sek, v skoku v daljino pa je dosegla drugo daljavo 4,95 m in za 4. cm zaostala za zmagovalko.

 

Alja Polanec je v isti dvorani  v zgodnjih dopoldanskih urah tekmovala na mednarodnem atletskem mitingu in znova že drugič 7. dneh izboljšala soj rezultat v teku na 60m.

Vse čestitke s strani Ad Bled