Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

Na tradicionalnem peteroboju pionirskih reprezentanc v češkem Breclavu, je naša reprezentanca osvojila tretje mesto. Največ točk so tudi letos zbrali Madžari (407). Gostitelji tekmovanja, Čehi, so za zmagovalci zaostali za eno samo točko (406). Naši mladi atleti so zbrali 298 točk in so se lahko veselili pokala za tretje mesto in zmagovalnih stopničk. Četrta je bila Hrvaška (272), peto mesto pa je pripadlo Slovakom (231).
Ekipa deklic je osvojila tretje mesto, ekipa dečkov pa je bila četrta.
Med reprezentanti je bil tudi naš perspektivni atlet Jon Štular. Tekmoval je v skoku v daljino. To priložnost si je zaslužil z dobrimi predstavami na vseh tekmovanjih v letošnjem letu. Na krstnem nastopu za reprezentanco, se je izredno izkazal. Nikoli
  ni prestopil in na svojem največjem tekmovanju je dosegel  svoj najboljši rezultat, osebni rekord 6.19 m. Končno 7. mesto je res izreden dosežek, saj je bilo med drugim tudi zelo hladno in slabo vreme.

Čestitamo

Povezava do članka AZS

 

                                                  Foto: AK KRKA