Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

Preteklo nedeljo, 27.9.2015 je v prelepem sončnem in tolpem vremenu potekal dradicionalni 7. mednarodni atletski miting » Zvezde prihodnosti ». Značilnost le tega je ta,  je dobrodošel, prijazen za najmlajše atlete, ki še prihajajo in seveda za že uveljavljene tekmovalce.  Vse  kategorije od U8 pa do starejših mladincev so bile tudi tokrat polno  zasedene tako, da smo bili priča kvalitetni atletiki in  tekmovalnosti. Tudi tokrat so močan pečat pustili atleti domačega atletskega društva Bled. Velikokrat so stali na odru za zmagovalce v vseh kategorijah in dosegli svoje najboljše osebne razultate. Njihovi dosežki so razvidni na strani Ad Bled in na strani AZS. Prav tako si vse pohvale  zaslužijo tudi prireditelji, sodniki in ostali, ki so pridno pomagali pri nemoteni izvedbi tekmovanja.

Čestitamo vsem in velja povabilo, na prvi mednarodni atletski miting v letu 2016, ki bo nekje v sredini aprila.

  

ŠTARTNA LISTA

R E Z U L T A T I