Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

 

V soboto 6. 6. 2015 je na Kranjskem stadionu potekal že 21. mednarodni atletski miting v spomin dolgoletnega atletskega trenerja Dobrivoja Vučkoviča. V vročem, sončnem, soparnem vremenu in v množični mednarodni udeležbi atletov so dobro zastopali svoje društvo tudi mladi atleti Ad Bled. Katarina Gradnik je v kategoriji U14 v skoku v daljino edina preskočila magično mejo 5 m in izboljšala svoj osebni čas tudi v teku na 60m. Urša Lešnjak je dosegla 3. mesto v suvanju krogle za mladinke, Jon Štular je bil tretji v skoku v daljino – U16. Osebne rekorde so dosegle sestri dvojčici Poljanec Urša in Anja v teku na 60m in skoku v daljino – U10. Prav tako sestri Inja Polanec – U10 60m, skok v daljino, Alja Polanec pa v teku na 300m v kategoriji U16. Žiga Lešnjak je tradicionalno pokazal hraber tek na 600m in ponovno izboljšal rezultat v teku na 60m. To je bilo zadnje tekmovanje pred zasluženim počitkom in seveda počitnicami, ki se nezadržno in bliskovito približujejo. Vsem čestitamo za dosežene rezultate in za celotno dosedanjo sezono. Tekmovanje je dobro in uspešno vodil glavni sodnik in predsednik Ad Bled g. Jure Lešnjak.

Robert Bogožalec, Ad Bled