Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

30.8.2014, Atletski miting MLADI ASI ATLETIKE 2014

DOMŽALE                                      GALERIJA SLIK                    

Mednarodni atletski miting v Domžalah 30.8 2014 je usplel . Vreme je bilo sončno , toplo in temu primerno tudi rezultati , ki so jih dosegli naši atleti.

Jon Štular je v kategoriji U14 dosegel zmagi na 60m in v skoku v daljino , kjer je za las zgrešil znamko 6 m in premočno zmagal . V isti kategoriji in disciplinah sta prav tako dobro tekmovala Žiga Lešnjak in Jakob Grilc. Pionirka Nina Lukanc je v svoji skupini zmagala na 100m in dosegla svoj osebni rekord. Mladinka Maja Pristavec je tekla na 100m in dosegla drugo mesto v skoku v daljino.

Čestitke vsem atletom za dosežene rezultate .

Ad Bled