Pozdravljeni,
prišel je september in zopet bomo pričeli z treningi atletike. Uvodni trening bomo imeli 4.9 ob 17.00 do 18.00.
Zelo bi nas veselilo, da se udeležite oz. mi sporočite po SMS-ju ali bo vaš otrok še hodil. Namreč smo si zamislili nov način dela, ki upamo da bo bolj učinkovit. 
Najlepša hvala, lepo se imejte pa se kmalu zopet vidimo!
Nina Lukanc

Skupino od 3 do 5 let imata Svetlana in Eva v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu v športnem parku. Skupino od 6 do 8 let imajo Nina, Lara in Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h do 18h na stadionu pred osnovno šolo na Bledu in na stadionu v športnem parku- Bledec. Skupino od 8 let dalje ima Robi v ponedeljek, sredo in petek od 17h - 18h na stadionu v športnem parku - Bledec.

VPIS V ATLETSKO ŠOLO AD.Bled

Začenja se novo šolsko leto in s tem tudi gibanje in miganje v atletski šoli Ad.Bled. Radi skačete, tečete, mečete in se v dobri družbi imate lepo? Potem pridite in pod budnim očesom naših atletskih trenerjev, preizkusite vse atletske discipline, zagotovo najdete pravo zase. Vpis poteka vsak dan od 17h na atletskem stadionu na Bledu. Vabljeni vsi !

VADBA ZA ODRASLE ALI REKREACIJA

Današnji ritem življenja je vedno hitrejši. Odrasli hitijo na vse strani s takšnim ali drugačnim namenom. Vse več prebivalstva pa med tem pozabi na svoje zdravje, druženje s prijatelji in sprostitev, ki jo vsak izmed nas potrebuje. Naš življenjski slog zahteva čedalje bolj sedeče položaje, zato se je potreba po rekreaciji povečala. S takšnim načinom življenja človek nalaga negativno energijo v svoje telo. Prav zaradi tega bi se morali odrasli udeležiti rekreativne vadbi in umiriti svoje telo, ter pozabiti na vsakodnevne skrbi. Na rekreacijo, igro in zabavo po navadi pomislimo ob koncih tedna, med dopustom ali počitnicami. Z vadbo odrasli krepijo mišični sistem, kar je zelo dobro predvsem za kasnejša leta, saj takšni ljudje po navadi nimajo toliko težav s hrbtenico, koleni, ipd. Prav tako vadba krepi kardiovaskularni sistem. Z rekreativno vadbo močno
vplivamo na delovanje srca in ožilja. Poleg vsega naštetega pa seveda največ šteje zadovoljstvo in druženje s prijatelji.

Zaradi naštetih stvari smo se v atletskem društvu Bled odločili, da ustanovimo športno rekreativno sekcijo BLED – REKREACIJA in vam omogočamo vodeno vadbo, ki zadovolji telo in duha tudi med celotnim letom. V rekreativen program se lahko vključi vsak posameznik, družina, začetnik ali rekreativni športnik. Naš program bo primeren prav za vsakega izmed nas. Skozi vadbo bomo spoznali kako se pravilno začeti ukvarjati s športom, kako nadaljevati, za kaj so različne vaje koristne. Cilj vdabe je seveda izboljšati splošno kondicijo in povečati zmogljivost posameznika. Naj omenim še, da se naj popolni začetniki ne ustrašijo, saj bo vadba primerna za vse starosti in prav za vsakega. Prav tako se vadbe lahko udeleži celotna družina.

Vadbo bo potekala v športnem parku, kjer bo potekala skozi atletsko abecedo in pravilen tek . Udeleževali se bomo od pohodov v hribe do rekreativnih tekov. Vsega tega v državi ni malo , saj je urnik rekreativnih tekmovanj , srečanj natrpan , pester in zanimiv.

Za vse ostale informacije, vprašanja lahko pokličete kontaktno osebo ;

Robert Bogožalec ; 041 295 136 ali pišete na email ; Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

                                                           Pristopna izjava